ONAGER BV

Aan ideeën geen gebrek.....

ONAGER als importeur

Op dit moment importeer ik sportkleding voornamelijk uit Italie, de contacten met Pakistan staan op een laag pitje. De reden hiervoor is dat het lastig is om goede leveranciers te vinden die er in slagen om een constante kwaliteit te leveren. Dat kan natuurlijk ook wel in Pakistan of andere Aziatische landen maar dan gaat het om echt grote aantallen en dat is niet wat ik wil omdat dit grote risico's (voorraad) met zich meebrengt (wat dan vervolgens weer tot hogere verkoopprijzen zou leiden). Vooralsnog houd ik het dus maar op eenvoudiger handel met Italie, mijn contacten in Pakistan onderhoud ik echter wel omdat daar zeker ook kansen liggen op het gebied van kleding en vooral ballen.

Naast sportkleding (Legea, Givova, Gimer, Sportika en Cama en een aantal andere kleine merken) importeer ik ook andere sportartikelen (doelen, netten en trainingshulpmiddelen) op dit laatste gebied heb ik diverse leveranciers met elk hun specialiteit. Door de rechtstreekse import en de lage overheadkosten is het mogelijk om goede artikelen tegen zeer redelijke prijzen te leveren.

SPORTIKA

Mijn favoritie Italiaanse merk uit Noord Italie, goede kwaliteit en een breed assortiment en over het algemeen korte levertijden. Naast een aantal vaste modellen tevens de mogelijkheid om modellen naar eigen behoefte op kleur aan te passen. Hierdoor is er voor elke vereniging wel iets in hun assortiment aanwezig. Verkoopt ook trainingshulpmiddelen en ballen 

LEGEA

De eerste Italiaanse leverancier waarmee ik in contact kwam. Goede prijs/kwaliteitsverhouding, een breed assortiment. De levertijden zijn soms wat langer dan wenselijk. 

GIVOVA

Een jong bedrijf dat is ontstaan uit LEGEA, een vrij beperkte collectie maar wel een zeer goede prijs. Als de verenigingskleuren beschikbaar zijn een prima keus.  

CAMA

Een klein Italiaans bedrijf met een beperkte collectie, goede levertijden.

GIMER 

Een merk met een breed scala aan artikelen voor verschillende sporten, goede kwaliteit en levertijd. Prima prijs.

Voor meer informatie stuur een mail of bel met Gerrit Spilt (06-54615832).


VERKOOPKANALEN

SPORTIKA en GIVOVA verkoop ik via een aantal dealers in Nederland. LEGEA, CAMA en GIMER verkoop ik vooralsnog uitsluitend rechtstreeks. Voor sportartikelen zoals doelen en netten kunt u terecht op de site van BESTBALL.

Daarnaast heb ik een site waarop ik modellen die niet meer geproduceerd worden en andere restpartijen tegen een zeer gunstige prijs aanbied.

Verenigingen die producten van een van mijn leveranciers afnemen bied ik de mogelijkheid om voor hen een eigen WEBshop op te zetten. Voor meer informatie kunt u terecht op VERENIGINGSWEBSHOP.NL.